FLAFLEXA

Color has always been my friend

Flaflex.A skapar lekfullt och grafiskt uttryck till inredningsprodukter, konst och Konsthantverk . Flaflex.A grundades 2009 och är i dagsläget baserat i Göteborg.  


Här hittar ni information om kommande utställningar, pågående och tidigare samarbeten, information om min konstnärliga utveckling och produkter i  webshoppen . Välkomna! 

 
Artist Painting a Mural

"Fantasin styr världen"

Napoleon Bonaparte

 

OM

Hela berättelsen

Detta är din bakgrundssektion. Här kan du berätta mer om vem du är, vad du gör och vad din hemsida har att erbjuda. Dina användare är genuint intresserade av att få veta mer om dig. Tveka därför inte att dela med dig av personliga anekdoter för att skapa en mer inbjudande ton.

Om det istället handlar om ett företag kan du beskriva hur det grundades och dela med dig av er professionella resa. Beskriv era grundvärderingar, ert engagemang för kundernas bästa och hur ni skiljer er från mängden. Lägg till ett foto, ett galleri eller en video för att skapa extra intresse.

 
 
Splattered Paint

MIN HISTORIA

K. Nilsson

Jag tror på att använda min kreativitet till att skapa unika konstverk i Stockholm. Min inspiration för mitt arbete är livets under. flaflexa föddes ur en kombination av min utbildning och erfarenhet. Mitt perspektiv som konstnär är både traditionellt och modernt. Konsten är mitt sätt att kämpa mot människors likgiltighet och visa nya perspektiv på världen.

 
Splattered Paint

"Det sanna konstverket är endast en skugga av gudomlig perfektion"

Michelangelo

 
 

KONTAKT

0705099744

IMG_7523.JPG
 

©2019 by flaflexa. Proudly created with Wix.com